zaterdag 4 mei 2024

Een laatste groet...

Condoleance kaart gemaakt voor mijn nicht en haar 3 jonge kinderen.
We nemen vandaag afscheid van een lieve man, vader, kleinzoon en neef met een veteranenbegrafenis, hoe toepasselijk op 4 mei, het heeft zo moeten zijn.


De kaart is gemaakt met Marianne Design designed by Anja van Laar Creatables LR0852.Op de achtergrond designpapier van Craft O’Clock Greenery Invitation geplakt en hierop de gestanste Creatables geplakt. Ronde Creatable met dots uit het design papier gestanst en de tekst DCTCS001 van Nellie’s Choice hierop gestempeld. De geknipte plaatjes zijn ook van deze Craft O’Clock lijn en de roosjes weet ik niet meer welk merk.

Groetjes Femmy


 

6 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige condoleance kaart heb je met deze prachtige mal gemaakt. De bloemen toef is er erg mooi op. Mooi met het groene dp. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is heel verdrietig Femmy dat drie jonge kinderen zonder vader verder moeten en het zal niet gemakkelijk worden voor je nicht. Je hebt een mooie condoleance kaart gemaakt om je steun te betuigen. Ook voor jou sterkte gewenst.
    Lieve groetjes Miranda (bolletje lucky)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel Miranda, het was een indrukwekkende begrafenis, groetjes Femmy

      Verwijderen
  3. Oh wat ontzettend moeilijk zeg! Jij ook gecondoleerd. Je hebt een prachtige kaart gemaakt voor je nicht. Zoiets zal een grote impact hebben op de hele familie, kan ik me zo indenken.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dank je wel GerJanne, klopt er gebeurt nu ook even teveel in de familie en er omheen, groetjes Femmy

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je bezoekje en ik vind het ook leuk om reacties te lezen.
Liefs Femmy