woensdag 28 augustus 2019

merry christmas

Dit kerstkaartje gemaakt waarbij ik de achtergrond gemaakt heb met de https://www.nelliesnellen.com/techniques-nellie-snellen/nellies-mixed-media/mixed-media-stencils/nmms006-plastic-mixed-media-stencils.html en structuurpasta MMSP001. Na het drogen de steentjes bewerkt met memento inkt, ze zijn net echt.
 
 
De basiskaarten zijn gemaakt met MFD119 en MFD124. Voor de deur heb ik de https://www.nelliesnellen.com/techniques-nellie-snellen/dies/snellen-crafts-serie/sccod005-snellen-crafts-cozy-dies-window.html gebruikt en hierop een krans van gestanste
SDB058 Shape Dies Blue "holly branch" hulst takje verwerkt. De lantarens zijn gestanstt met https://www.nelliesnellen.com/techniques-nellie-snellen/dies/shape-dies-blue/sdb066-shape-dies-blue-lanterns.html en bewerkt met Brilliance inkten. De kerstbomen zijn SD167 en de tekst is SD096.
Voor de afwerking heb ik effect snowpen https://www.nelliesnellen.com/techniques-nellie-snellen/nellies-mixed-media/mixed-media-paint-and-pasta/efsne014-mixed-media-effect-snow.html gebruikt.
groetjes Femmy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je voor je bezoekje en ik vind het ook leuk om reacties te lezen.
Liefs Femmy