zondag 23 november 2008

nieuwe kaarten geplaatst

Hallo Allemaal,
Sneeuwt het bij jullie ook zo lekker???Alles wordt wit en dat is wel weer een mooi gezicht. Vanmorgen al vroeg aan de kaart en nog op verjaardagsvisite geweest bij Jody die al weer 18 is geworden! En vanmiddag ook weer heerlijk zitten freubelen!!
Dit kaartje is gemaakt met scrappapier: Scribble Scrabble en dan de Autumn Afternoonlijn, de hangonpons is van Nellie Snellen, de blaadjes zijn van plastic, ooit ergens gekocht, stempel: magnolia, en het blad half onder de stempel is een cuttlebug snij en embossingmal
Op deze kaart een Ukkiestempel ( Nellie Snellen)gebruikt, het papier is boxer van de paperpad basic grey, een tekststempeltje en journalingstempel ( scraptastisch) erbij gebruikt eneen strikjeslint en bloem ter versiering. De onderste bloem was wit en heb ik met inktpads bewerkt.

En een lekker blauw kaartje gemaakt met een borduurrand ( patroon Christa) Het knipvel komt bij Nellie Snellen vandaan, de ijssterren in de bloemen zijn brads de achtergrond is met een mal door de cuttlebug gedraaid. In het borduurandje wat strassteentjes geplakt en ter versiering nog een lintje geplakt.

Dit is een online borduurkaartje, erg leuk om te doen! Op de club van Esmee
kreeg je dit borduurpatroontje en dan mag je de kaart naar eigen idee afwerken.
De voorwaarde is dan dat het de volgende dag geplaatst wordt!!!!

Dit kaartje is gemaakt met het nieuwe basic grey kerstpapier,een nieuwe magnoliastempel gebruikt, de teksttempel prettige kerst 25 dec.is een afdrukje dat ik via internet heb gekocht. De andere tekst is een rubbon. Op de voorkant geborduurd en de ribbonpons van nellie Snellen gebruikt.


Ik ga nog even verder met knutselen, er liggen hier nog veel kaartjes die afgewerkt moeten worden!
Fijne zondag verder, liefs Femmy

3 opmerkingen:

  1. nou nou femmy, jij bent lekker aan de kaart geweest, echt hele mooie kaarten heb je gemaakt, vooral die blauwe vind ik prachtig, liefs van maris

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele mooie kaartjes femmy

    groetjes gonny

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een geweldige kaartjes heb je gemaakt de afgelopen tijd...super

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je voor je bezoekje en ik vind het ook leuk om reacties te lezen.
Liefs Femmy